Volg ons op social media:

Toon Hermsen overleden

19 Augustus 2020

 

Begin deze week ontvingen wij het verdrietige bericht dat Toon Hermsen op 82 jarige leeftijd is overleden. Als je leest over zijn vele activiteiten gedurende de laatste 25 jaar van zijn leven, dan zou je bijna vergeten dat Toon ook nog 10 jaar voorzitter is geweest van volleybalvereniging Apollo Mill.

Van 1987 tot 1997 leidde hij met veel passie onze vereniging. Hij stond voor structuur en een sterk technisch kader. Hij zorgde ervoor dat veel mensen hun beste beentje voor zetten bij de club. Maar als het niet snel genoeg naar zijn zin ging, dan kwam hij meteen zelf in actie.

Toon stond aan de wieg van vele mooie initiatieven, zoals het Feest der kampioenen, maar ook het inmiddels alom bekende jaarlijks terugkerende nachttoernooi. Als kroon op zijn werk werd Toon verkozen tot erevoorzitter.

Hij keek uit naar het 50 jarig jubileum van Apollo, afgelopen mei, waarvoor hij zijn foto-archief graag beschikbaar stelde. In verband met het coronavirus werd het jubileumweekend echter uitgesteld. Helaas is het Toon niet gegund om de uitgestelde festiviteiten nog mee te maken.

We wensen Diny en de rest van de familie veel sterkte toe.