Volg ons op social media:

Deuren sporthal Mill blijven voorlopig dicht!

17 April 2021

Het is ongelofelijk, maar vandaag zouden alweer de laatste competitiewedstrijden van seizoen 2020-2021 gespeeld worden. Helaas bleven de deuren van de sporthal dit jaar grotendeels dicht. Ook de feestavond als jaarlijkse seizoensafsluiting mag geen doorgang vinden.

We hebben lang gehoopt om nog competitie te kunnen spelen, maar helaas liet het coronavirus dat niet toe. Gelukkig is iedereen tot 27 jaar wel weer begonnen met trainen in de buitenlucht. We hopen natuurlijk dat ook de andere leden weer snel mogen ballen!

Voor de jeugd wordt aan het eind van het seizoen altijd het kamp georganiseerd. Echter vinden we het als bestuur, ook in 2021 niet verantwoord om zoveel kinderen en begeleiding bij elkaar te brengen. Wel kijken we naar alternatieven, wellicht zijn er mogelijkheden om in subgroepen of binnen de teams een leuke activiteit te organiseren binnen de dan geldende maatregelen. Mocht je hier ideeën over hebben, meld ze dan bij Vera Theunissen.

Voorbereidingen seizoen 2021-2022

Hoewel alles nog steeds onzeker is, hopen we komend seizoen toch weer te kunnen gaan ballen. De overheid kondigt voorzichtig versoepelingen aan en het vaccineren gaat onlangs wat tegenslagen nog door. Het bestuur houdt de moed erin en is weer begonnen met alle voorbereidingen voor een nieuw seizoen. Daarbij hoort ook de invulling van de openstaande vrijwilligerstaken in en buiten het bestuur. De vacature van ‘voorzitter’ staat nog altijd open, en daarnaast zijn we op zoek naar een nieuwe ‘penningmeester’ en ‘bestuurslid PR en sponsorzaken’.

Mocht je interesse hebben, neem dan zeker even contact op met iemand van het huidige bestuur.