Volg ons op social media:

COVID'19 Update

30 September 2020

Afgelopen maandag kondigde het kabinet nieuwe maatregelen aan omtrent COVID’19. De voorheen getroffen maatregelen bleken niet voldoende om het virus te onderdrukken. Terwijl de cijfers stijgen, denkt de overheid i.s.m. het OMT na over maatregelen die de maatschappij zo min mogelijk schaden, maar tegelijkertijd het virus wel indammen.

Ook binnen de sport zijn er nieuwe maatregelen getroffen. Er is geen publiek meer welkom bij zowel amateur- als profwedstrijden. Daarnaast worden sportkantines gesloten. Deze maatregelen gelden in ieder geval voor de komende 3 weken.

We vragen iedereen zich te houden aan de geldende maatregelen en doen daarmee een beroep op de eigen verantwoordelijkheid. Houdt onze communicatie en die van andere sportverenigingen en de overheid nauw in de gaten. Alleen als iedereen zich aan de maatregelen houdt kunnen we hoop houden dat sporten mogelijk blijft in tijden van corona.

Klik hier om naar onze informatiepagina te gaan.

Check voor elke wedstrijd ook even de website van de vereniging waartegen je gaat spelen dit weekend. Het kan namelijk zijn dat zij lokale richtlijnen hebben, waar aan voldaan moet worden.