Volg ons op social media:

Appeltjesactie gaat niet door!

07 Oktober 2020

Appeltjes actie uitgesteld

Naar aanleiding van het aanscherpen van alle corona-maatregelen hebben we besloten de appeltjes actie voorlopig uit te stellen. Op dit moment lijkt het ons niet passend om in groepjes langs de deuren te gaan. We hopen u in het voorjaar van 2021 alsnog te kunnen voorzien van een zak lekkere appeltjes.

De grote clubactie

Naast de appeltjesactie zijn er gelukkig ook nog andere, digitale en daarmee ‘corona-proof’, manieren om onze mooie vereniging te kunnen steunen. Allereerst doen we mee aan de grote clubactie. Per verkocht lot ontvangt Apollo €2,40 en u maakt zelf ook nog eens kans op leuke prijzen.

Klik hier of scan onderstaande QR code met je telefoon om een lot te kopen!

Rabo ClubSupport

Daarnaast kunt u, wanneer u lid bent van de Rabobank, meedoen aan de Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als Rabobank lid mag je 3 tot 5 stemmen uitdelen aan verschillende clubs en verenigingen, waaronder Apollo. Op deze website lees je alles over deze actie. Je kunt via de app stemmen van 5 tot 25 oktober.

Kunnen we rekenen op uw steun?