Volg ons op social media:

Over Apollo Mill

Volleybalvereniging Apollo te Mill is opgericht op 5 mei 1970, we bestaan inmiddels dus al 50 jaar!

Apollo staat voor sport en prestaties, maar ook voor vriendschap en gezelligheid. Daarom biedt Apollo plaats aan zowel leden die op recreatief als sportief niveau willen volleyballen. We zijn van alle markten thuis: mini’s, jeugd, senioren, zitvolleybal, recreanten, recreanten-mix… we hebben van alles!

Apollo is een vereniging met een algemeen bestuur, een dagelijks bestuur en met diverse commissies en vrijwilligers. Er is een vrijwilligersbeleid, wat inhoudt dat elk lid zijn of haar steentje bijdraagt.

Zoals bij elke sportclub vormt de jeugd ook voor Apollo een belangrijk speerpunt. De jeugd heeft immers de toekomst. De jeugdleden van Apollo volleyballen niet alleen, maar mogen zich jaarlijks ook verheugen op tal van andere activiteiten binnen de club.

Elk team binnen Apollo draagt gesponsorde shirts. Verder heeft Apollo een aantal bordsponsors, van wie de borden altijd zichtbaar in de sporthal hangen.

Heb je zin om een keer mee te komen trainen? Dat kan! Je mag 3 keer gratis meedoen. Laat wel even weten dat je mee komt doen, door een mail te sturen naar het secretariaat.